WERK
 

Aanmelden voor Telefoonsex. (Formulier onderaan)

 
 • Of klik hier voor Webcamsex


 • Telefoonsex is anders dan het woord doet vermoeden, niet alleen sex via de telefoon. Vele mannen ťn vrouwen die bellen, hebben ook behoefte aan een gewoon gesprek.

  Geld verdienen met telefoonsex is bij ons heel makkelijk en geschikt voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, man of vrouw! Meld je dus aan.

  Je hebt alleen een telefoon nodig om gesprekken te ontvangen. Het maakt niet uit of dit nu een mobiele telefoon is of een gewone huistelefoon.

  Met een huistelefoon verdien je meer dan via de mobiele telefoon, namelijk 30 cent per minuut (18 Euro per uur). Als wij het gesprek moeten doorverbinden dan worden er mobiele telefoonkosten gerekend. Je verdient dan 15 cent per minuut (9 Euro per uur). Overige kosten zijn er niet.

  Vanuit BelgiŽ verdien je 25 cent per minuut en met de mobiele telefoon 12,5 cent per minuut. Dit komt omdat wij vanuit Nederland gesprekken moeten doorsturen naar BelgiŽ.

  Na het inschrijven via het inschrijfformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op via e-mail. Je ontvangt dan een boxnummer, welke je voortaan kan promoten.

  Het promoten kun je doen op alle websites die je maar tegen komt, zoals Speurders.nl.

  Wij betalen je twee maanden na het aflopen van een maand uit. Dit komt omdat wij de betalingen van de operators dan binnen hebben. Als de maand januari is afgelopen, dan ontvang je de betaling rond 31 maart. Dan weer op 30 april, 31 mei etc. Uiteindelijk ontvang je dan elke 30 dagen je verdiensten.

  Je komt niet bij ons in loondienst, maar maakt als freelancer gebruik van het platform. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de opgave van je verdiensten bij de Belastingdienst.